Dekoratør for Jette Frölich <3

I <3 yoga

Som de siger i “Morten og Peter” – Jeg er helt tosset med sport. Så er jeg helt tosset med yoga!  Jeg startede til yoga i januar mdr. efter jeg så i FOF bladet, at Pia havde et yoga hold- Yoga for stress ramte. Tænkte at det er da helt perfekt til mig. Jeg har takket både mig selv mange gange, for at jeg tilmelde mig, og at Pia er en SKØN yoga lærer, som udover de gode og ….. knap så “gode” øvelser (til dem som ikke har prøvet yoga, så skal nogle af øvelserne gøre ondt før det bliver godt….. det der bliver kaldt sweet-pain 😀 ) Så fortæller hun også hvad de forskellige øvelser er gode for, og arbejder med hver enkel af os, der evt. har en skade, eller andre speciale behov.

yoga1

Frederiksberg Have Yoga- yoga for alle… og det er bogstaveligt talt yoga for alle! Der er for de stress ramte, de gravide, de 50+ og børne-yoga… og dette er også for mænd 😉 Så er der work shops i ny og næ, som kan ha et bestemt fokus. Der har været for fødderne, ansigtet og nu er vi kommet til hormon yoga.

Denne work shop er til kvinder i overgangsalderen, som er plaget af hedeture, hovedpine, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, hang til depression, for tørre slimhinder, eller andre symptomer, som man som kvinde godt kunne være foruden :/ For ikke at det skulle være nok, så er der jo også menstruationsforstyrrelser, svært ved at blive gravid eller andre hormonrelaterede problemer. Så hvis du er denne “presset”kvinde, så skulle denne her workshop, med Mette Munkholm som er aut. Hormonyoga Terapi lærer, samt yogalæreruddannelse fra Kreativ Yoga, lige være sagen.

DE PRAKTISKE OPLYSNINGER 🙂

Det er i 6 lektioner og starter her på fredag d. 23/10 fra kl. 16-17:30 hos “Frederiksberg have yoga- Yoga for alle” lige ved Frederiksberg Runddel. Det koster 900 kr. men det er også muligt at tilmelde sig enkle gange for 150kr. pr gang.

Tjek hjemmesiden ud her for flere praktiske oplysninger, om hvor der skal til meldes, betales, adressen og andet praktisk- http://frbyoga.dk/workshops/

Følg også Pia og hendes fantastiske hold her på FB- Frederiksberg Have Yoga- yoga for alle , og se hvor hyggeligt det ser ud når vi afspænder, når Pia står på hoved for sine elever, eller de farverige børne yoga timer der er om søndagen.

yoga3

Jeg kan kun sige at yoga har gjort noget ved mit stress, og mine spænde skulder, der er faldet mere på plads, og så DET mindre hovedpine (hvilket jeg også har lidt meget af)  Så for jer skønne kvinder derude med disse hormon symptomer, skulle prøve denne workshop! 🙂 Men pas på! du bliver afhængig af det yoga der 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dekoratør for Jette Frölich <3