Søndag med Sømanden

Dekoratør for Jette Frölich <3

Som jeg har nævnt i mit sidste indlæg, sidste søndag har jeg haft noget af en uge at se til (puha… sved på overlæben) Jeg blev spurgt om jeg i 3 dage ville være med-dekoratør for Jette Frölich, som skulle ha pyntet op til jul (no shit Sherlock) i Magasin i København- Konges Nytorv, i Odense og Århus.

Jeg sagde sku ja, efter en noget velovervejet situation…. havde jo stadig skolen og vi skulle lære om Photpshop. ENDELIG noget hvor det ikke indeholdt markedting, økonomi, mission, vision osv osv osv osv…. Ja I kan godt høre på mig at jeg har haft det lidt stramt det sidset stykke tid med nogle liiidt tørre timer, og nu skulle vi endelig lære om noget visuelt.

Jeg måtte hive efter forstækning fra min studie gruppe, og kom heldigvis godt efter det…. og det der photoshop er liiige mig! glæder mig til at arbejde videre med det (både i skole  og i privaten)

Men nok om det…. Her har jeg samlet nogle billeder fra mit og vores arbejde (Jette og dekoratøren Catrine) <3 Det var noget hårde dage, men hyggelige og lærerige. Ser frem til julen hos Jette Frölich 2015 (jeg er til at finde i boden i Tivoli, julen over)

JF(1)2015

 Jette Frölich har 50 års jubilæum i år. Kom og oplev hendes eventyrlige julestuer på f.eks. Schæffergåren. Så kommer der en bod op i Tivoli og Magasin Kongens Nytorv, Lyngby, Odense og Århus. Den første weekend i december er jeg til at finde til jule markedet på Engstofte gods på Lolland, som er super hyggeligt <3

JF(2)2015

Jep! der gik noget kaffe til, på de her dage som dekoratør 😀

Julestuerne for Magasin: Kongens Nytorv: 12/10-23/12 Lyngeby: 30/10-20/12 Odense: 12/10-31/12 Århus: 12/10-3/1-2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndag med Sømanden