Lyserød Lørdag for et år siden vol. 1

Søndag med Sømanden

Så er endnu en uge veloverstået, og som jeg skal lave et indlæg om. Jeg har onsdag- fredag været med Jette Frölich her self, og skønne Catrine i Kbh, Odense og Århus og dekoreret op til jul i Magasin ( og det skal selvf. vises med masser af billeder) 😀 Så det må jeg lige fået skrevet en af dagene.

  Endnu en sunny søndag er tilbragt med Sømanden, der på tirsdag igen ta afsted på de 7 have :/ Øv! Men vi har hygget HELE dagen, og har kørt den længste søndags tur op nord på, hvor vi havde kaffen og croissanterne med os (og alle ved at kaffen købes hos Baresso, og tilbehøret kommer fra 7/11. Såén er det bare 😉 ) Kaffen blev nydt med udsigt til Øresund, sammen med Ægir der viste lidt tænder, med sin brusen…. men ellers var han et ganske hyggeligt selskab.

søndag11.10.2015

Vi kørte langs kysten og har fundet de smukkeste steder, der skal ses igen med kaffen eller picnic kurven (som udtales “koren” på Lollansk) Vi har set Kronborg som i efterårs ferien har renæssance festival. Så er man til ridder turneringer, lugten af stegt gris og mjod, så er det lige stedet at tage hen (med eller uden børn) Der efter er vi gået rundt på molen, hvor fiskerne ikke rigtig forstod et skilt!! 😀 Pænt-meget-ikke-forstod-et-vink-med-en-vognstang-skilt (Se billede)

Søndag1

Vi har hurtigt rundet Fredensborg og haven (hvor min kære Paps har sit andet hjem:) ) Har spist fisk i Hornbæk, og til sidst fundet et meget smukt sted ved Esrum sø, hvor vi lige fik den smukke solned gang med.

Vi tager lige info om mit efterårs outfit med… når vi nu er her 😉

Mørkblå jersey kjole: Home made / Strik: Røde kors / Frakke: H&M / Tørklæde: En af Mosters skatte / Knæstrømper: H&M / Strømpebukser: Fra Lidl (til KUN 29kr…. totalt apsurt) 😀 Støvler: Billi Bi / clutch: Flettet af min fætters søde kæreste Tina, som jeg er SUPER glad for <3

  12048423_10153629414588468_1625664524_n

Jeg takker min dejlige mand for en virkelig skøn dag <3 <3 <3 og jeg kommer til at savne dig og vores hyggelige søndags ture.

… og jeg takker søde Katherine for at tilbringe lørdag aften med mig, og lære the basic tools til PhotoShop, så jeg er klar til mandag 😉 TAK!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lyserød Lørdag for et år siden vol. 1