Julens outfit <3

100% bæredygtig taske…. såèn næsten da!

Så er jeg langt om længe blevet færdig med min taske…. Den bliver brugt til skole, arbejde, kaffe-dates….ja, til hverdagen med alt det lort vi kvinder nu har i vores taske. Fatter ikke jeg ikke kan fatte mig i en mindre taske. For mindre taske = mindre lort at slæbe på.

Men man skal selvf. ha udover de obligatoriske sager, en lille hårspay (go til uheldige pop-hår-dage, men bestemt også god i stedet for en peberspay) Lommeletter ( i hobetal til snudeskaftet… den løber som en næse i pollen-løbe-tid, og nej… jeg er ikke allergisk!) Vanter! (både de uldne og i læder…. I ved… kører handskerne. For jeg kører jo sindsygt meget bil herinde :/ ) Så er der min håndcreme i taske venlig størrelse ( 200 ml Raunsborg) og så der min lille pung med sy-grej. Det kan I godt se…. jeg kan jo ikke undvære noget af det. Så skal der være plads til kaffen og madpakken, når det er skole tid, og et par trænings sko til når der skal pumpes guns 😉

Nå! min tilbage til taskens design og materialer, så er designet rigtig meget efter Stalla McCartneys Falabella taske (nok lige lidt mere end det var meningen) Men materialet er mit eget påfund 😉 Jeg har en masse rester liggende, efter div. sy projekter, og som I kan se så har der været noget tilbage, efter jeg syet min uld cardigan. Så er boucle stoffet fra en anden taske jeg har syet. Til foer har jeg brugt resterne fra min sommertaske og computer taske. Bunden er fra en læder nederdel, som min veninde Kris havde købt i en genbrug, der skulle kortes af. Det eneste jeg har brugt penge på er kæden rundt (4 meter går der til sådan en taske, og det kan købes hos HANDLER) … og de er syet på… I HÅNDEN! (Hold nu fest)

Er glad for resultatet og den skal nok blive brugt godt!… og det fede er at der sku ikke nogle andre der har den her 😉 muhahahah

Taske

Så mens vi er igang, så ta vi da også lige en omgang dagens outfit (Hva`mon der gemmer sig bag forhæng nr. 1 -citat: Migara fra Herkules 😀 ) VIRKELIG  skod billeder af mig…. tror ikke at jeg var model-michell idag… det er jo også mandag… eller en eller anden død syg undskyldning.

taske1

Buksedragten er en af Mosters skatte <3 / Hvid turtleneck fra Monki / Bælte fra Røde Kors / Cardigan + taske- Home made

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Julens outfit <3